Bekir Aral Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Toplumda ihtiyaç duyulan din hizmetlerini karşılayabilecek donanıma sahip, sosyal uzlaşma ve kaynaşmanın tesis edilmesine katkıda bulunabilen, milli kültürün geleceğe taşınmasında aktif rol üstlenebilen; ahlaklı, dürüst, ülkesine, milletine ve çevresine faydalı; evrensel ve insani değerlerle uyumlu, bilimsel gelişmeye açık bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Farklı olanları kendilerine benzetmek için baskı yapmayan, zor kullanmayan, şiddetten uzak, anlatarak, sevdirerek ve ikna ederek görevini yapan; beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, insan haklarına saygılı, kişilik ve teşebbüse değer veren, topluma karşı sorumluluk duyan, din hizmetlerini yürütebilecek nitelikli eleman ve yüksek öğretime öğrenci hazırlamaktır.

Başarılar: Ergani Liseler Arası Spor Müsabakalarında 1.lik sahibiyiz

Saatler: BAŞLAMA:08:00 BİTİŞ:14:30
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil: Arapça ve İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://erganibekiraralaihl.meb.k12.tr

Adres - Diyarbakır Ergani

Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Adnan Menderes mh.Dicle Cd.BEKİR ARAL LİSESİ ERGANİ/DİYARBAKIR

Adres - Diyarbakır Ergani

Ulaşım Tüm Köylere uygun mesafede Toplu taşımaya müsait

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe merkezine 1 km uzaklıktadır.